Namdalsavisa feiret hundreårsjubileum i 2017, og er stadig den ledende leverandøren av nyheter i Namdalen – helt nord i Trøndelag. De siste åra har vi økt antall lesere og fått nasjonale og internasjonale priser for vårt innovasjonsarbeid – både redaksjonelt og kommersielt – og jakter stadig nye måter å spre vårt innhold på.

Ledig stilling som selger/rådgiver

Namdalsavisa kommer ut i papirform 3 dager i uka, og oppdateres 24/7 digitalt på alle plattformer. Vi er stolte av regionen vi bor i, og er stolte av å være en del av en såpass solid merkevare! NA er i god driv for tida, og nå søker vi etter en Selger/rådgiver i full stilling med ansvar for Ytre Namdal. Arbeidssted kan være ved våre lokaler i Namsos eller på InnovArena på Rørvik.

Du vil få en velfylt verktøykasse å selge fra; vi håndterer alt fra klassiske rubrikkannonser om bingo og basar til omfattende kampanjer for store kunder. Vi liker å se på oss selv som et avishus med vid port og rimelig frisk takhøyde, der alle gjør en like viktig jobb. Vi jobber godt alene og eksepsjonelt bra i team.

Siden våre selgere jobber for og i hele Namdalen, er førerkort en selvfølge. Ellers er det en fordel om du er kjent med PC, internett og diverse digitale medier.

Betingelser blir vi enige om.

Har du spørsmål om stillingen, kontakt salgssjef Lars Petter Danielsen på tlf. 913 41 848 eller på e-post lpd@namdalsavisa.no

Søknad med CV sendes på e-post til:  lpd@namdalsavisa.no

Søknadsfrist: 25. september